rodesokken.nl

Henk van der Hoeven

0

FC Twente Vrouwen – SC Heerenveen

Vanavond is de wedstrijd FC Twente Vrouwen – SC Heerenveen gespeeld.

In een sfeervolle De Grolsch Veste kwamen beide ploegen niet echt uit de verf. Het niveau van de wedstrijd was dan ook niet bepaald hoog. Dit betekende overigens niet dat er geen kansen te noteren waren. Beide ploegen hadden meerdere malen de kans om te scoren maar FC Twente Vrouwen hadden verreweg de meeste en grote kansen. De grootste kans voor FC Twente Vrouwen kwam op naam van Ashley Nick die van zo’n 20 meter de bal op de lat schoot.

Doordat ADO Den Haag wel wist te winnen liep de ploeg uit de hofstad verder uit. FC Twente Vrouwen blijft wel op de tweede plaats staan.

De foto’s die ik vanavond heb gemaakt zijn hier te bekijken.

competitieDe Grolsch VesteEnschedeeredivisiefc twenteFC Twente VrouwengelijkspelSC Heerenveenvoetbalvrouwenvoetbal

Henk van der Hoeven • 23/03/2012


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>