Jong FC Twente kampioen!

De beloften van FC Twente zijn landskampioen!

In De Grolsch Veste zagen 15.000 toeschouwers hoe het team van Patrick Kluivert op eigen kracht het landskampioen claimde door met 2-1 van FC Groningen te winnen. In een bijzonder vermakelijke wedstrijd was FC Twente de betere partij maar vooral voor rust leek het team met de handrem er op te spelen. In de 38e minuut maakte Jurjan Mannes de 1-0 met een ziedend schot maar voor rust zorgden de Groningers voor de gelijkmaker. In de tweede helft benutte Chris David een penalty waardoor de rood-roden de wedstrijd uit konden spelen, alhoewel FC Groningen nog wel een paar keer gevaarlijk voor het doel van FC Twente konden verschijnen.

De foto’s die ik vanavond heb gemaakt zijn hier te bekijken. Commentaar is zoals altijd weer van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *