CVV Sparta 2 – Go Ahead Kampen 2

In de heenronde speelden we in Kampen een slechte wedstrijd. Je kunt gerust stellen dat we daar volledig terecht met 3-0 naar huis werden gestuurd. Dat moesten we thuis dus recht gaan zetten!

Een aantal spelers was er niet bij vanwege blessures, schorsingen, werk en dergeljke. Op een aantal plaatsen speelden we dus niet in de vertrouwde opstelling. Olaf was er weer bij en ook Pieter-Jan kwam onze gelederen versterken.

De lijn van de laatste weken zag je terug in de wedstrijd. Er werd geconcentreerd gespeeld maar het was aan de andere kant ook duidelijk dat we te maken hadden met een sterke tegenstander. In de eerste helft viel er op zich best wat te beleven maar er werd niet gescoord.

Bij het begin van de tweede helft konden bepaalde plannen direkt in de prullenbak. Al in de eerste minuut na de thee wist Go Ahead Kampen de score te openen. Dat was dus een forse streep door de rekening! Nu moesten we toch wel gaan laten zien. Kort na de goal kreeg Pim een behoorlijke kans maar hij zag zijn schot net over de goal vliegen.

Na ongeveer een uur spelen kon Jorrit een vrije trap nemen. Hij deed dit volgens de scheidsrechter te snel waarvoor hij een gele kaart ontving. De vrije trap moest worden overgenomen en dat was maar goed ook want deze keer plaatste hij de bal loepzuiver op Menno die kundig de gelijkmaker scoorde.

Over en weer vielen nog de nodige kansen maar gescoord werd er niet meer. Uiteindelijk kun je stellen dat een gelijkspel terecht was maar waarbij Go Ahead Kampen misschien wel iets te weinig had gekregen.

Foto’s van deze wedstrijd zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *