CVV Sparta 2 – Rigtersbleek 2 (beker)

Deze zaterdag eens geen competitiewedstrijd maar een wedstrijd uit de tweede ronde van de KNVB Beker. Tegenstander van vandaag was het in de hoofdklasse spelende tweede elftal van Rigtersbleek.

Het tijdstip van de wedstrijd was door de KNVB bepaald op 16.15 uur. Waarom de voetbalbond dit heeft gemeend te moeten doen is tot op heden een raadsel want zowel aan Spartaanse als Rigterbleekse kant bleek er geen enkel bezwaar te zijn om op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur te moeten spelen.

De stijgende lijn die het elftal al enkele weken te pakken heeft werd vandaag opnieuw wat steiler. Met veel combinatievoetbal werd Rigtersbleek aan de kant gezet met 4-0. Een stand die zelfs niet geflatteerd genoemd mag worden. En zo gaat de Spartaanse brigade weer een stapje verder!

Een aantal foto’s van de wedstrijd staat hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *