SVVN 2 – CVV Sparta 2

on·voor·stel·baar bn, bw niet voor te stellen; ondenkbaar (van Dale woordenboek)

Stel: je speelt een eerste helft zo goed dat iedereen het er over eens is dat de stand nog ‘maar’ 0-2 is bij rust. Een stand die zonder overdrijven ook 0-3 of 0-4 had kunnen zijn. Als de tegenstander dat uit zichzelf al meldt dan kun je aannemen dat het ook wel klopt.

Stel: na rust speel je een helft die compleet tegenovergesteld is van de eerste helft. Een helft die niet eens zozeer slecht is omdat de tegenstander domweg beter is. Nee, een helft die vooral slecht is omdat het aan jezelf ligt.

Je zou na zo’n wedstrijd kunnen stellen dat een verlies van 3-2 onvoorstelbaar is. Niet te begrijpen, bizar en vooral om je over te schamen. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen!

De foto’s van deze onvoorstelbare wedstrijd staan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *